Persbericht

Persbericht: Comedy Club ‘Puncher’ gaat samenwerking aan met Café De Lange Heer in Haarlem.

De ambitie van Puncher is een vaste locatie. Tot die tijd starten we met kick-off comedyshows. Daarin treden onze professionele vaste comedians op met nieuw materiaal. Ook bieden we hierbij ruimte voor nieuw talent. De Lange Heer organiseert deze Kick-Off Comedy Night in samenwerking met het Haarlemse gezelschap Puncher Comedy Club. Op deze dinsdagavonden zullen tal van ervaren professionals en startende stand-up comedians het podium nemen. 

De professionals zullen nieuw werk testen en beginners kunnen de broodnodige meters maken binnen het comedy vak. Per Kick-Off Comedy avond zullen een MC/presentator en vijf tot zeven comedians hun nieuwste vondsten en hersenspinsels op het aanwezige publiek testen. 

Voor de variatie zal elke dinsdag weer nieuwe comedians bieden, waardoor de liefhebbers van humor en stand-up elke week kunnen terugkeren om nieuwe gezichten en namen in actie te zien. Op deze wijze willen de Lange Heer en Puncher ook doordeweeks in Haarlem de nodige leven in de brouwerij brengen. 

De Kick- Off Comedy avonden starten om 20:00 uur en de kaartverkoop verloopt online via www.puncher.nl/shows