De 5 leukste activiteiten voor een succesvolle date

comedyshow -
midge-hazewinkel-standup

1. Neem je date mee naar een comedyshow

Je begint met een comedyshow. Je kan misschien niet zoveel praten met elkaar tijdens de show, maar je beleeft samen echt iets. Dat zorgt voor verbinding. En humor doet dat al helemaal! De spanning eraf lachen is ideaal voor eerste dates. En daarna blijf je natuurlijk nog een paar uurtjes borrelen.

Voor dates doen we graag iets speciaals. Zoals een loveseat met wat popcorn. Vraag naar de mogelijkheden!

Clapping, workshop and teamwork training in presentation, business conference or office tradeshow. .

2. Volg een cursus comedy-improvistatie samen met haar en jullie vrienden.

Maak er een tripledate van, door wat vrienden van haar en wat vrienden van jou uit te nodigen. Zo wordt het een stuk minder ongemakkelijk en heb je meteen genoeg mensen om een improvisatie workshop mee te doen. 
Het voordeel? Jullie komen lekker los. De zenuwen vliegen er af tijdens deze ‘Lama’-workshop. En je komt misschien nog iets te weten van elkaar dat je nog niet wist!

fondue-g8b647bc53_1920

3. Kaasfonduen voor twee, daarna comedy

Ideaal is een kaasfondue. Hier hoef je niet bang te zijn dat je het verkeerde gerecht kiest, want er is altijd wel iets dat je in de kaas kan dippen! Daarbij is het gewoon heel erg gezellig. Bij ons bestel je een Kick-Off Comedy show + kaasfondue.

2021-07-07

4. Luxe diner met champagne en comedy

Je bent het type gentlemen of gentlewomen dat je date graag mee uit eten neemt. Een restuarant moet niet overdreven chique zijn, om opgelaten gevoelens te voorkomen, maar juist gezellig en verzorgd! Jullie bestellen lekkere á la carte en zetten een fles champagne op tafel. Dat doe je bij onze partner Het Wachtlokaal in Haarlem. Daarna de comedyshow op 1 minuut loopafstand.

alcohol drinks and luxury concept - glass of cocktail at bar

5. Cocktails & Comedy

Houden jullie wel van een drankje? Ga dan voor een cocktail arrangement. De eerste cocktail en je comedyticket bestel je samen voor een goede deal.