Stand-up comedy workshops

comedy workshop - improvisatie workshop - roast workshop - lama workshop - Stand-up lessen
koen-west-puncher-comedy

Wil je een comedyworkshop?

Binnenkort een belangrijke presentatie en ben je zenuwachtig? Of heb je een boodschap die je graag op een leuke manier wilt overbrengen?

Stand-up comedy is een vaardigheid die ook in het zakenleven van pas komt. Een workshop van Puncher geeft jou de kans om te leren improviseren, een grap op te bouwen en de aandacht van het publiek vast te houden.

De workshops worden gegeven aan groepen van minimaal 8 personen. Zo heb je ook meteen interactie met publiek! En je kunt met elkaar sparren over je set aan grappen.

Dus dit is ideaal als bedrijfsuitje of teambuilding in Haarlem. Denk aan een Roast workshop. Zo kun je eens flink lachen met je collega’s. Of een Lama’s workshop. Dat bevordert het snel kunnen improviseren en reageren. Echt wel handig. Hoe je het ook invult, een workshop humor is niet alleen handig, maar ook heel leuk.

Offerte voor workshop aanvragen

    microfoon-puncher

    De workshopruimte

    De workshop wordt gegeven op onze eigen tryoutlocatie in Haarlem. De comedians van Puncher testen hier ook hun materiaal en geven elkaar feedback. Je staat dus echt even in de spotlights.