Cabaretier of comedian boeken?

comedian inhuren - cabaret op maat - cabaretier voor bedrijfsfeest - comedian voor bedrijven
Reinier Meijer

Een cabaretier boeken voor een bedrijfsfeest

De comedians van Puncher zijn in te huren voor bedrijfsfeesten. Afhankelijk van het type cabaret dat u zoekt, de specifieke comedian en de overige wensen hierin, verschilt het tarief. 

Maar hoe organiseer je zoiets? Daar is Puncher goed in. Wij nemen alles wat nodig is uit handen. Denk aan het huren van een zaal, het klaarzetten van de stoelen, het instellen van het licht en geluid.

 

We bieden comedy op maat aan, maar ook een avondje vol comedians die hun beste grappen doen. Uitvoerig getest in onze eigen comedyclub, dus lachen gegarandeerd.

Cabaretier boeken

    Group of coworkers during a meeting in an office

    Keynote op maat

    Een presentatiemiddag kan best saai zijn. Een cabaretier inhuren is dan een handige manier om de middag leuker te maken. Comedy voor bedrijven, dat is een vak apart. De comedians werken het best onder de beste omstandigheden, zoals een spotlight, een microfoon, een goed ingedeelde zaal en publiek dat zelf de keuze heeft gemaakt om naar comedy te kijken. Een bedrijfspresentatie heeft niet de ideale omstandigheden. Maar wat nu als we van die omstandigheden gebruik maken?

    Keynote Comedy is een vorm waarin de cabaretier een PowerPoint presentatie, die net even anders verloopt dan het publiek in de eerste instantie zal denken. Het kan op maat geschreven worden, of we geven een lezing over een onderwerp waar onze cabaretier veel vanaf weet. Genoeg te bespreken dus. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vul het formulier in voor een vrijblijvende aanvraag.