Comedy shows voor groepen

Groepsuitje - bedrijfsuitje - vrijgezellenfeest - teamuitje - groepskorting - cadeau idee

Groepsuitje in Haarlem

Wil je zorgen dat je team wat hechter wordt door een teambuilding activiteit? De manier om mensen het meest op hun gemak te stellen is: lachen. Daarom bieden wij teambuilding activiteiten aan voor groepen, waarbij je de dag altijd afsluit met een lach, door te genieten van onze comedyshow.

We hebben groepsactiviteiten voor

Gravestenenbrug bridge on Spaarne river in Haarlem, Netherlands

Comedy als bedrijfsuitje in Haarlem

Eerst een Escape The City, daarna comedy‚Äč

Er zijn veel mogelijkheden. Wij werken samen met een evenementenbureau. Zij zorgen ervoor dat jullie een Escape The City spel kunnen doen, of een andere vette activiteit. Denk ook aan bootje varen in de grachten van Haarlem, in het centrum dineren en daarna genieten van de comedyshow bij Puncher.

Vrijblijvende offerte?

  Low angle portrait of young couple kissing in cinema while enjoying romantic date, man embracing girlfriend in dark hall, copy space

  De perfecte date

  Als eerste date werkt een comedyshow natuurlijk fantastisch, maar als double date is dit zelfs double fun! Voor Dates en Double Dates bieden we een loveseat met popcorn aan. Je bent een uurtje eerder, want dan leggen we je nog even extra in de watten. En dan heb je mooi de tijd om nog even te praten met je date, voordat je in lachen uitbarst.

  _3190074

  Groepskorting bij de comedyshow

  Groepskorting voor een grote groep: natuurlijk doen we dat. Doen we in overleg, dus mail ons. Leg even uit met hoeveel je komt en hoe je elkaar kent en dan zorgen we ervoor dat je met je hele bedrijf, familie of vriendengroep er bij kan zijn.

  _3190096

  Vrijgezellenfeest in een comedyclub

  Heb je binnenkort een feest voor de aanstaande bruid? Spice it up met een comedyshow. Via het evenementenbureau waar we mee samenwerken kunnen we tal van mogelijkheden aanbieden. Contacteer ons daarom, en we vinden iets dat bij jullie past! En uiteraard zit er comedy in.