Comedians van Puncher

Onze vaste professionals en talenten
Reinier Meijer

Reinier Meijer

Herkenbaarheid en ‘de gewone man’ spelen een grote rol in de set van Reinier Meijer. Deze zeer ervaren comedian weet de mensen altijd aan het lachen te maken. Hij is dan ook geregeld te zien als headliner of wordt exclusief geboekt als comedian voor bedrijfsoptredens.

Tommy Zwartjes

Tommy Zwartjes

Tommy Zwartjes, bekend van o.a. NPO Radio 2, is een muzikale comedian met een onuitputtelijke energie. Niet alleen maakt hij muziek, maar zet hij je met zijn verhalen ook vaak op het verkeerde been.

Cristian Pielich

Cristian Pielich

Pielich is ervaren door het leven. Maar hij verbaast zichzelf nog elke keer over wat hij meemaakt en hoe de wereld in elkaar blijkt te zitten. Pielich is niet alleen ervaren door het leven, maar ook door het vele optreden. Een rot in het vak.

Thomas van der Hulst

Thomas van der Hulst

De eigenheidse Thomas heeft het vermogen om humor van nieuwe kanten te belichten. Met nieuw licht. Hij balanceert met zijn woordkeuze op het randje van de verwachting en de verrassing.

Jurgen de Mooij

Jurgen de Mooij

Jurgen doet stemmetjes en voice-overs naast het comedy-schap. En dat hoor je gewoon weer terug op het podium. Een verrassende comedian.

Koen West

Koen West

Abdurdisme is inmiddels zijn gewoonte. Dit talent is aangenomen bij Puncher om dezelfde reden als dat hij altijd is afgewezen bij sollicitaties: zijn unieke persoonlijkheid.

Midge Hazewinkel

Midge Hazewinkel

Midge. Hoewel hij ADHD heeft, is hij de rust zelve. Zijn dertigers jaren beginnen er behoorlijk in te hakken en daar is zijn ex de dupe van.

Ook comedian worden bij Puncher?

Meld je aan voor de auditiedag van Puncher!